TOIMISTO
18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.2.2,select-theme-ver-5.3,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

TOIMISTO

Elämyksellinen, viihtyisä ja laadukas ulkoympäristö - kestävästi suunniteltu

Vuonna 2000 perustettu Arkkitehtuuri- ja maisemasuunnittelu NYMAN & RISTIMÄKI Oy on maisema-arkkitehtisuunnitteluun erikoistunut toimisto. Palvelumme käsittävät monipuolisesti eri mittakaavojen projekteja – ideointi- ja konseptisuunnittelusta yleis- ja toteutussuunnittelutehtäviin.

 

Toimiston vahvuuksia on kokonaisvaltainen lähestymistapa niin rakennetun ympäristön kuin luonnonympäristön lähtökohdista. Missionamme on luoda esteettisesti ja toiminnallisesti korkeatasoisia kokonaisuuksia ja elämyksellistä, kestävää ympäristöä.

ideat. innovaatiot.
luovuus. laatu.
raikkaus. rohkeus.

Suunnittelu ammentaa paikasta ja sen antamista lähtökohdista. Jokainen paikka on erityinen ja suunnittelussa sen erityispiirteet nostetaan esiin ja tulkitaan omaleimaisiksi suunnitelmiksi. Toimeksiannoissa laaditaan aina yksilöllinen suunnitelma, joka perustuu kohteen lähtökohtiin, arvoihin ja erityispiirteisiin. Kokonaisvaltainen lähestymistapa ja paikasta lähtevä suunnittelu yhdessä luovan ideoinnin kanssa tuottavat omaleimaisia, raikkaita ja toimivia suunnitelmia, jotka istuvat ympäristöönsä.

 

Asiakkaitamme ovat julkisen puolen tilaajat, kuten kaupungit, kunnat ja seurakunnat sekä yrityssektori, mm. arkkitehti- ja insinööritoimistot, kiinteistösijoitusyhtiöt ja rakennusliikkeet.